• 19
    apr

    Instemming met overgang van Pensioenfonds NIBC naar De Nationale APF

Op maandag 19 april 2021 heeft de Vergadering van belanghebbenden van Stichting Pensioenfonds NIBC in liquidatie (PF NIBC) plaatsgevonden. In deze vergadering is een toelichting gegeven op het uitstel van de geplande overgang naar Stichting De Nationale APF (DNAPF) en zijn de gewijzigde plannen voor de toekomstige uitvoering van uw pensioenregeling (overgang naar DNAPF Kring B) besproken. Vervolgens is de Vergadering gevraagd om instemming met deze overdracht.

Tijdens de vergadering zijn in totaal 48 geldige stemmen uitgebracht waarvan 100% heeft ingestemd met de overdracht. Concreet betekent dit dat de Vergadering van belanghebbenden heeft besloten dat een collectieve waardeoverdracht van alle pensioenverplichtingen naar DNA Kring B kan worden uitgevoerd, onder voorwaarde van een verklaring van geen bezwaar van De Nederlandsche Bank. Het bestuur van PF NIBC zal de aanvraag hiervoor op korte termijn indienen.

Via de website van PF NIBC blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt hier ook de vergaderstukken van de Vergadering van belanghebbenden vinden.

Voor vragen kun je terecht bij het bestuursbureau van PF NIBC via Pensioenfonds@nibc.com.