• 02
    sep

    Uitnodiging Vergadering van belanghebbenden Stichting Pensioenfonds NIBC

Op maandag 14 september 2020 om 11.00 uur vindt de Vergadering van belanghebbenden van Stichting Pensioenfonds NIBC (PF NIBC) plaats.

Tijdens deze vergadering geeft het Bestuur een toelichting op de uitkomsten van de evaluatie van het uitvoeringsmodel van PF NIBC. Deze evaluatie is afgelopen jaar uitgevoerd door een Pensioencommissie waarin PF NIBC, de werkgever, de Ondernemingsraad en de Vereniging van Gepensioneerden vertegenwoordigd waren. Hierover zijn de deelnemers van PF NIBC via diverse nieuwsberichten op de website geïnformeerd. Daarnaast worden in de vergadering de plannen voor de toekomstige uitvoering van uw pensioenregeling (onderbrenging van alle opgebouwde pensioenaanspraken en -rechten van PF NIBC bij Stichting De Nationale APF) toegelicht. Ten slotte wordt een voorstel tot liquidatie van PF NIBC in stemming gebracht.

Het Bestuur nodigt u van harte uit om bij de vergadering aanwezig te zijn. In verband met de COVID-19 maatregelen vindt de vergadering digitaal plaats. Indien u wilt deelnemen, meldt u dan uiterlijk vrijdag 11 september 12.00 uur aan via Pensioenfonds@nibc.com onder vermelding van uw naam en uw klantnummer bij AZL. Wij zullen u dan een link sturen naar de online vergadering.

Op de website van PF NIBC zijn de vergaderstukken vanaf 4 september 2020 online beschikbaar. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de vergadering, maar wel wilt stemmen over het onderwerp, dan vindt u op de website ook een volmacht formulier.

Wij hopen op uw deelname.

Het Bestuur van Stichting Pensioenfonds NIBC